Life hacks

Ett Life Hack är en strategi eller en teknik att anamma för att hantera tid och dagliga aktiviteter på ett mer effektivt sätt. Inspireras av ett av Lisas Life Hacks för att må bättre och prestera bättre resultat. Dra musen över bilderna för att se en förklaring.

Skapa snackisar

Gör något så bra så man vill berätta om för andra - en snackis!

Bäst i världen!

hur skulle jag göra om jag är bäst i världen på det jag gör just nu? vid varje givet tillfälle Världens bästa chef ... Världens bästa kollega ... Världens bästa medarbetare ... Världens bästa säljare ... 
Världens bästa trafikant ... Den tanken hjälper mig bli bättre.

Sträck på tårna!

Kamoja från en annan bransch!

Det kan göra dig riktigt unik i din! Kamoja betyder: att ta/stjäla eller knycka från dig själv eller andra och göra det ännu bättre!

Va stolt, va rädd om tiden, fira!

Vaknar tidigt o smyger ner o tänker födelsedags-frukost-på-sängen med sång o paket o fyrverkerier så brandlarmet går av men så kommer jag på att ni flyttat hemifrån för flera år sen och det är 24år ni fyller idag jösses va tiden rusat iväg jag är så otroligt stolt över er - ni är fantastiska killar med stora o generösa hjärtan. Stort grattis på födelsedagen till er båda - jag älskar er mer än ni någonsin kan förstå ❤️❤️ ❤️ ikväll firar vi så där som bara vi kan!

Var en stjärna!

Va en stjärna - gränsen mellan stjärna o diva är hårfin, va säker på att du håller dig på rätt sida.

Handling räknas - inte tanke!

Kundens skor!

Stanna till, ta in och var stolt!

I veckan som gick fick jag Guldkavajen - ett fantastiskt pris! jag blev riktigt förvånad, det va så oväntat - att hjälpa och bidra och vara generös med tips o min tid är något min mamma lärde mig. Första reaktionen blev att slå det ifrån mig, att tänka; dom gav nog till fel - jag har inte gjort något. speciellt ... men så kom jag ihåg hur jag uppmanar andra att fira framgångar. Ibland behöver jag öva mig på att stanna upp, att andas in och att ta in ... att vara stolt och att njuta.

JAnuari!

Nytt år, nytt kapitel men samma möjligheter ... gör det bästa av dina - jag har lovat att jag ska göra det bästa av mina!

Var barnslig!

Be memorable!

Vi möter så många människor varje dag - en del passerar förbi och en del gör din dag. Jag har lämnat mer än 70000 kamojor efter mig - hur gör du för att bli ihågkommen?

Works hard - play hard!

Ta det du vill ha!

Det räcker sällan att tänka att du vill ha något, det räcker sällan med att säga det ... När du vill ha något, när du behöver något - se till att du tar det! Aldrig på bekostnad av något annat men se till att du tar det du vill ha!

Välj båda!

Väldigt ofta väljer vi i onödan när det går alldeles utmärkt att välja båda!

Fråga en annan bransch om tips!

Det kan göra dig riktigt unik I din! 
Kamoja betyder: att ta/stjäla eller knycka från dig själv eller andra och göra det ännu bättre!

Svårt är kul!

Det är kul att vara proffsig, när det är svårt behöver man vara riktigt proffsig - och det är kul!

Skulle du få ditt eget jobb?

Skriv en annons på din tjänst och sök den på låtsas. Gå på intervju - fortfarande på låtsas ;) - och sälj in dig själv, vad är det som gör att dom skulle välja just dig? Och - är dina kollegor eniga med dig om allt det bra-iga du lyfter fram om dig själv? Skulle dom ge dig sina allra bästa o varmaste rekommendationer?

Make magic!

God Jul och Gott Nytt År! Make Magic 2017!

Vilken låt är din?

Jag fick frågan på ett stort evenemang jag skulle föreläsa på - vilken är din låt, den vi spelar när du kliver på scenen? Om du skulle bli presenterad med en låt, vilken skulle du välja? PS. Jag valde en av Tina Turner - Simply the best! Mest för jag tänker att jag vill göra andra människor riktigt bra - best liksom. DS.

Negativ feedback - en gåva!

Ta emot feedback på ett sätt som gör att det blir lätt att ge dig den - oavsett om den är positiv eller negativ. Är det lätt att ge dig feedback får du mer feedback - bättre att den kommer till dig än att det snackas när du inte är med... Se den som en gåva tänker jag

Med hjärta - och med hjärna!

Låtsas!

Låtsas! Ibland är det tufft o svårt, då kan att låtsas att det är lättare hjälpa dig få den där extra energin o så blir det lite enklare.

Vi är varandras arbetsmiljö!

Vi är varandras arbetsmiljö! Fundera på vad du vill vara för arbetsmiljö för dina kollegor!

Var busig!

Du vet så där busig som barn kan vara – kamoja in det i vuxenvärlden och va lite busig, med glimten i ögat. Du ska se vad det ger :)

Fira

Fira allt och stort – med pompa o trumpeter! Och gör det galet - så galet att folk vill berätta om det för andra! Det skapar gemensamma minnen o kultur o skratt :) Och har du inget att fira så låtsas tänker jag ;)

Lär dig något nytt varje dag!

När jag va liten bodde vi utomlands och Lamtjack jobbade hos oss. Hon skickade mig till skolan varje dag med orden; kunskap är ingen tung börda att bära .. tänker på det och på Lamtjack ofta - lär dig något nytt varje dag.

Släpp prestigen - och skapa resultat!

Räkna glada ansikten!

Flest under en dag vinner!

Var en 10:a!

Bestäm dig redan på morgon och gör det du kan för att vara en riktig 10:a! Gör det för din omgivning och gör det för din egen skull!

Var stolt över din film!

Du spelar huvudrollen i filmen om ditt liv. Se till att det blir en film du själv skulle vara stolt att se!

Skapa ett wow!

Mamma skapade ett wow hos mig när hon gav mig ett påskägg - jag ett wow hos henne när jag satte rosetten på huvudet. Hur kan du skapa wow's hos andra människor - fundera o sätt sen igång. Flest wow's vinner.