Sponsring

Corporate Social Responsibility är en viktig hörnsten i Kamojas värdegrund – där mod, glädje, samarbete och att våga är starka drivkrafter. Med Kamojas samhällsengagemang vill Lisa Ekström uppmuntra organisationer och personer, gärna ungdomar, att bli sitt bästa jag. Det kan gälla sponsring av mat för att barnen på en skola i Afrika ska kunna prestera i skolan eller stöd till mental träning för ungdomar som vill bli bäst i sin idrott. Kamoja har även varit stolt Guldsponsor till Barncancerfonden i flera år.

Här får du veta lite mer om Kamojas sponsringsuppdrag:

Wegbratt Foundation

Kamoja är tisdagsdonator för Karimba Primary Scool. Skolan har cirka 220 elever i åldern 4-13 år, och ligger i ett mycket fattigt och torrt område i norra Rift Valley i Kenya. Att vara tisdagsdonator innebär att Kamoja ger pengar till matinköp för att alla elever i skolan ska få mat på tisdagar.

Barncancerfonden

Kamoja har varit stolt Guldsponsor till Barncancerfonden i flera år.

Aron Anderson

Aron har varit programledare för Lilla Sportspegeln och Paralympics. Han är en av Sveriges mest anlitade föreläsare och 2015 var han på topptio-listan av Sveriges mäktigaste unga, utnämnd till en av Sveriges superkommunikatörer. Aron fattade tidigt beslutet att inte låta rullstolen stoppa honom utan istället se vilka möjligheter den kunde ge. Lisa Ekström inspireras av Arons mod, energi och känsla av att aldrig ge upp.

Team Rynkeby

Team Rynkeby är ett nordiskt välgörenhetsprojekt som varje år samlar in pengar till barn med cancer och deras familjer. Deltagarna är organiserade i olika lag som gemensamt cyklar ner till Paris.

Daniel Marmenlind

Daniel är en ung lovande hockeytalang. Han är målvakt och har spelat i svenska U19-landslaget. För att bli professionell ishockeymålvakt krävs mycket och för att Daniel ska kunna bli sitt bästa jag som målvakt sponsrar Kamoja Daniels mentala träning i 6 månader. Mental träning är oerhört viktigt i dagens tuffa konkurrens och ger Daniel möjlighet att nå sina drömmar.

Linnea Larsson

Kamoja sponsrar den unga lovande simmaren Linnéa Larsson från Järfälla Simsällskap. Mental träning och coachning ger talanger styrka att orka ända fram. Linnéa har bland annat simmat Swim of Hope; ett friskvårdsevent som genomförs mellan september till december med syftet att samla in pengar till Barncancerfonden och simklubbarna. Landets simmare samlar sponsorer vilka bidrar med ett valfritt belopp för varje meter deltagarna lyckas simma under en timme.

Värmdö Innebandyklubb

Värmdö IF är en flersektionsförening där innebandyn är den näst största sektionen med drygt 600 medlemmar. Det gör att den till en av Sveriges 10 största innebandyföreningar. Från herrlag i div 1 och damlag i div 2 ner till de absolut minsta (4-5) år som går på innebandylekis på söndagar. VIF är en breddförening där intentionen är att alla ska få och kunna vara med. Genom att sponsra föreningen ger Kamoja barn och ungdomar teamkänsla och stärkt självförtroende.

Tuki Nepal

Byn Jyamrung blev nästan helt förstörd vid jordbävningen i april 2015. De flesta husen har rasat och både skola och sjukstuga i ward nr 4 har kollapsat. Tuki Nepal kommer att bygga upp såväl skola som sjukstuga samtidigt som vi utbildar byborna i hur de ska bygga upp sina hus på ett jordbävningssäkert sätt.

Giving people

Genom att stödja Giving people och deras vision, att inget barn i Sverige ska leva i utanförskap eller fattigdom, hjälper Kamoja till att mätta hungriga barn så att de kan leva och prestera. Bli starka och bygga på sin självkänsla och delaktighet i samhället. Giving people är en hjälporganisation som arbetar för att motverka ekonomisk utsatthet och barnfattigdom i Sverige.

Aldrig ensam

Aldrigensam är ett informationsprojekt som sprider kunskap och bryter tystnaden
kring det tabubelagda ämnet psykisk ohälsa bland unga vuxna.

Barncancerfonden

Kamoja har varit stolt Guldsponsor till Barncancerfonden i flera år.

Barncancerfonden

Kamoja sponsrar barncancerfonden i vätternrundan.